4799884d294db500681ad9c03d9fd359De Josti Band is op zoek naar 14000 fans. Voor het 50-jarig bestaan van Nederlands bekendste band wil de band in navolging van Kensington de Ziggo Dome in Amsterdam uitverkopen. Vier weken na aanvang van de voorverkoop lijkt het er op alsof de verkoop nog niet op gang is gekomen. “Het vermoeden bestaat dat de datum van het concert net samen valt met een feestdag”, aldus een woordvoerder van de band. Aan de ticketprijs kan het volgens de Josti Band niet liggen: “60 euro is geen geld als je bedenkt dat kaarten van U2 voor 180 euro over de toonbank gingen. En zij zijn maar met z’n vieren, wij met 85 personen.”

Het management van de Jostiband denkt er aan om de overgebleven kaarten via Vakantieveilingen per opbod te verkopen. De 5 euro administratiekosten die de veilingsite rekent ziet de band echter als mogelijk probleem.

Share

Related Post

Leave a comment

Close
Please support the site
By clicking any of these buttons you help our site to get better