Bart de LiefdeVVD-Kamerlid Bart de Liefde stopt met zijn kamerlidmaatschap. De Liefde stapt over naar de omstreden taxidienst Uber. Het scheidend kamerlid geeft als reden om het kamerlidmaatchap tegen te vinden vallen. “Ik had verwacht dat we als VVD een duidelijk beleid zouden kunnen uitvoeren”, aldus De Liefde, “maar aangezien dat niet is gelukt, splits ik mij af van de VVD.” In een reactie op de opmerking dat Uber geen politieke aspiraties heeft, geeft De Liefde de verklaring dat “Wat niet is, nog kan komen.”

Geruchten dat het aangeboden salaris bij Uber aanzienlijk hoger is dan zijn verdiensten als kamerlid wijst De Liefde dan ook naar het land der fabelen. “Uber is na al die jaren nog steeds verlies gevend”, zegt De Liefde als verweer, “Mijn werkzaamheden voor Uber zullen dan ook compleet onbezoldigd blijven, precies zoals van een VVD’er verwacht wordt.”

Share

Related Post

Leave a comment

Close
Please support the site
By clicking any of these buttons you help our site to get better