doel, strafschop, voetbal penaltyPSV krijgt in zijn strijd met het penalty syndroom, waar de club dit seizoen mee kampt, hulp uit onverwachte hoek. Ajax heeft de Eindhovense club aangeboden te helpen van het syndroom af te komen. “Wij weten als geen ander wat het is om problemen met penalties te hebben, al is het dan van de andere kant”, aldus trainer Frank de Boer.

Door PSV te helpen van hun penalty syndroom af te komen, hoopt Ajax een graantje van het succes van de Eindhovenaren mee te kunnen pikken. “Het is gewoon duidelijk dat alleen PSV in Europa kans maakt om punten te halen voor de UEFA-ranglijst”, geeft De Boer toe, “Door PSV meer kans te geven in de Champions League, zit er een kans in dat Ajax als tweede van Nederland mag deelnemen aan de voorronde van Champions League. Als Ajax in de Europa League weer moet spelen tegen clubs als FC Molde, APOEL FC of Dnjpr Dnjpropetrovsk, dan is het natuulijk beter als PSV zorgt dat Ajax in een hogere league kan blijven spelen.”

 

Share

Related Post

Leave a comment

Close
Please support the site
By clicking any of these buttons you help our site to get better