heineken bierEen unieke kans! Jij mag jezelf gratis en voor niets uit de naad werken in dienst van een van de rijkste families ter wereld! Wordt vrijwilliger in het Holland Heineken Huis in Rio de Janeiro tijdens de Olympische Spelen. Heineken, u weet wel, dat gele spul waarvan iedereen over z’n nek gaat tijdens het stappen, is op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde vrijwilligers, zodat ze jouw voor hun nog hogere winst kunnen laten werken aan de andere kant van de wereld. Een unieke kans om ervaring op te doen als biertapper, kassamiep of wegwijspiet!

Tijdens de Olympische Spelen zullen alle hoge pieten van Heineken de dure VIP-kaarten die ze ter beschikking hebben gekregen als miljoenen over de bank gooiende sponsor, natuurlijk gebruiken om met de aardappel in de keel bij de sportwedstrijden op de hoofdtribune te zitten. Natuurlijk met doorbetaald salaris. Om dat alles mogelijk te maken mag jij als vrijwilliger jezelf uit de naad werken in een naar zweet en bier stinkende tent om alle dronkenlappen van een vies geel sapje te kunnen voorzien. Na je werk heb je natuurlijk alle tijd om uit te slapen, want dat zal wel nodig zijn na al dat werk. Van de spelen zie je natuurlijk niets en van Brazilië verder nog veel minder.

Natuurlijk heb je een (bijna) afgerond HBO-diploma, kan je een verklaring van goed gedrag overleggen, ben je verplicht om een dikke reclamespot op je borst te dragen en wordt je met meerdere mensen op een kamer gedropt. Oh, en voordat je bij God’s gratis naar Rio mag moet je nog wat kosten maken naar trainingen en crewmeetingen, maar dat moet je er maar voor over hebben. De kaartjes die de duizenden bezoekers aan het Holland Heineken Huis betalen kosten maar 15 euro per stuk, en er wordt ook nog eens genoeg gezopen op die avonden, dus je snapt ook wel dat Heineken je niet kan betalen.

Dus, als je voldoet aan de strenge eisen van een HBO-diploma, genoeg werkervaring hebt in sport en spel of horeca (en dan bedoelen we niet dat je jezelf enkele dagen per week klem zuipt in de kroeg om de hoek) en anderhalve maand jezelf zeven dagen per week kapot wil werken om het salaris van de hotemetoten van Heineken te betalen, kan je je aanmelden. Kan je achteraf zeggen dat je anderhalf maandloon naar Heineken hebt gebracht, zodat je anderhalve maand op een kluitje in een aftands hotelletje hebt kunnen bivakkeren in Rio. Proost.

Share

Related Post

Leave a comment

Close
Please support the site
By clicking any of these buttons you help our site to get better