drumstel drummerGezocht: Drummer voor nieuw op te richten supergroep

Door omstandigheden is de beoogde drummer voor ‘The All Stars’ niet komen opdagen op de eerste repetitie, waardoor men met spoed op zoek is naar een drummer. De band wil moet spoed repeteren en zal voornamelijk muziek uit de jaren 70 en 80 ten gehore willen brengen. Denk hierbij als bands als Hawkwind, Jefferson Airplane, Earth Wind & Fire, Motörhead en David Bowie/TinMan.

Huidige bezetting: Maurice White (zang), David Bowie (gitaar, achtergrondzang), Lemmy Killmister (basgitaar), Paul Kanter (gitaar), Signe Toly Anderson (achtergrondzang).

Sollicitanten moeten het tijdens audities opnemen tegen Mick Avory (The Kinks), Charlie Watts (The Rolling Stones), John Steel (The Animals) en Ringo Starr (The Beatles). Opmerking: de eerste die komt opdagen wordt aangenomen.

Share

Related Post

Leave a comment

Close
Please support the site
By clicking any of these buttons you help our site to get better