V&DDe doorstart van V&D is deze week afgebroken door een reden die veel mensen niet voor mogelijk hadden gehouden. De financiële topman Jaco Scheffers van Coolinvestment, die de doorstart had mmoeten realiseren geeft aan at het probleem op een ander vlak lag dan veel mensen dachten: “Die paar euro’s meer of minder was het probleem absoluut niet, alleen had Coolinvestment niet genoeg Air Miles in bezit. Doordat de Air Miles sinds enige tijd niet meer ongelimiteerd bewaard konden worden, misten we uiteindelijk toch 10.000.000 Air Miles. Daardoor moesten we uiteindelijk meer geld bijbetalen dan verwacht, en tsja, dan gaat het niet door uiteindelijk.”

Coolinvestment heeft de afgelopen week nog onderhaneld met het bedrijf achter Air Miles, maar toen bleek dat die na het uitstappen van Gall & Gall geen water bij de wijn wilden doen, bleef er niet meer over dan de stekker uit de doorstart te trekken.

Share

Related Post

Leave a comment

Close
Please support the site
By clicking any of these buttons you help our site to get better