Russian_Flag_with_map[1]President Putin heeft Europa gedreigd met een Rexit, als Europa doorgaat de Oekraïne te beschermen. Dit is vandaag uitgelekt. “De Oekraïne is van oorsprong Russisch grondgebied en hoort dus gewoon bij Rusland”, aldus Putin. Indien Europa niet laat vallen bij het komende referendum, zal Rusland per direct overstappen naar de Aziatische Federatie. Dat Rusland geen lid is van de Europese Unie is voor Putin geen bezwaar om er uit te stappen: “Wij sluiten ons gewoon aan bij het gemiddelde stemgedrag van de Nederlandse kiezer. Die weet ook totaal niet waar het om gaat, maar volgt gewoon een populist. Dat ben ik ook, dus ga er maar van uit dat als ik mijn zin niet krijg, ik ga stampvoeten, huilen en ik gewoon met een revolte ga dreigen.”

Share

Related Post

Leave a comment

Close
Please support the site
By clicking any of these buttons you help our site to get better