Foto (c) Wer-Al ZwoweGiel Beelen stopt niet bij de radio, maar gaat wel iets totaal anders doen. Dat maakte de DJ-afgelopen weekend bekend. Wat dat is, werd maandagochtend bekend in zijn radioshow. “Ik moest het wel zo doen, om nog een beetje luisteraars te trekken”, aldus Giel, “de luistercijfers van 3FM zijn tegenwoordig zo dramatisch, dat ik werd gevraagd door de programmaleiding om wat luisteraars te trekken.” Wat de puberale DJ gaat doen, wil Beelen in eerste instantie nog niet zeggen. “Nee, luister maar naar de show.”

Volgens insiders gaat Giel Beelen voortaan een serieus programma maken. Respectvol en volwassen. “Ja, ik ben inmiddels de 21 gepasseerd, en ik kreeg van mijn moeder de vraag om nu eindelijk een keer op te groeien”, bevestigd Beelen, “Ik blijf infantiel doen op mijn vlog, maar op de radio en op tv ga ik proberen om die puberale flauwe grapjes weg te laten. Een grote switch voor mij.”

Foto (c) Wer-Al Zwowe

Share

Related Post

Leave a comment

Close
Please support the site
By clicking any of these buttons you help our site to get better