pvv[1]“Mensen met een nationaliteit van een islamitisch land mogen niet meer werkzaam zijn op beveiligde delen en in zenuwcentra van Nederlandse luchthavens.” Dat wil de PVV, zo lezen we vandaag op BNR.nl. De PVV reageert hiermee op de terroristische aanslagen in België. “Het is natuurlijk van de zotte dat mensen uit Islamitische landen op plekken werken die van landsbelang kunnen zijn”, aldus Dion Graus, “Het is overduidelijk dat mensen die een oorsprong hebben in een Islamitisch land een gevaar zijn voor de andere mensen. Na vliegvelden willen we ook andere belangrijke functies uitsluiten voor mensen uit Islamitische landen.”

Met de uitspraak geeft Graus aan mensen uit Islamitische landen als Marokko, Egypte, Irak, Syrië, Iran, Saoudi Arabië, Nigeria en Indonesië moeten worden achtergesteld op mensen uit niet-Islamitische landen. Op de vraag van Presszine of dit dan ook geld voor Geert Wilders, reageerde Graus: “Ehm…”

Share

Related Post

Leave a comment

Close
Please support the site
By clicking any of these buttons you help our site to get better