twitter-logo[1]Woensdagavond heeft PVV-voorman Geert Wilders de wekelijkse Twittertoeter uitgedaan waarin hij oproept tot het aftreden van Minister President Mark Rutte. Ditmaal is de reden van de Twittertoeter een melding dat een altijd betrouwbare Wilders-vertrouweling, de Turkse president Recep Tayyip Erdogan, geeft gemeld dat een van de verdachten van de aanslagen in Brussel, Ibrahim El Bakraoui, juli vorig jaar is uitgezet naar Nederland. De Turkse president zegt zowel België als Nederlandte hebben gewaarschuwd dat de El Bakraoui een terrorist zou zijn.

Volgens Turkije heeft Nederland de terrorist vrijgelaten toen bleek dat de Belgische autoriteiten de Turkse beschuldiging niet konden bewijzen. Geert Wilders gebruikt daarom het Belgische gebrek aan bewijs om zijn wekelijkse Twittertoeter ‘#aftreden’ te kunnen gebruiken. Dat de goede vriend van Geert Wilders, de altijd betrouwbare president Erdogan, de terrorist heeft uitgezet in plats van gevangen gezet, doet Wilders eenvoudig af. “El Bakraoui kwam uit België, dus moest worden opgevangen in de eigen regio.”, aldus Wilders.

Overigens laat woordvoerder Wim de Bruin van het OM weten van niets te weten van de door Erdogan gesuggereerde uitlevering. „Dit zegt ons echt niks”, aldus De Bruin.

Share

Related Post

Leave a comment

Close
Please support the site
By clicking any of these buttons you help our site to get better