Copyright Danny MakkelieIn een volle Amsterdam ArenA heeft scheidsrechter Danny Makkelie zondagmiddag de thuiswedstrijd tegen FC Utrecht met 2-2 gelijkgespeeld. In de 89e minuut behaalde Makkelie het punt voor de Amsterdammers door een penalty te geven die zelfs bij de Amsterdammers zelf als een verrassing viel. “Het voelt geweldig om toch nog een punt voor ons over te houden aan de westrijd”, aldus Makkelie, “We stonden 5 minuten voor tijd nog met 0-2 achter, dus dit voelt toch als een overwinning.”

“We hebben uiteindelijk geprobeerd om de wedstrijd nog met een paar minuten te verlengen om alsnog de winst in eigen huis te houden, maar helaas heeft dat niet mogen helpen”, verklaart Makkelie na afloop tegen PressZine, “Maar goed, we staan nog steeds op doelsaldo voor op PSV, dus het kampioenschap is al bijna binnen voor ons.”

Foto (c) Danny Makkelie

Share

Related Post

Leave a comment

Close
Please support the site
By clicking any of these buttons you help our site to get better