13059726_10154164345244265_321078467_n (1)

Originele foto © PSV Media

Energiedirect.nl is per 1 juli 2016 de komende drie seizoenen hoofdsponsor van PSV. “We zijn er trots op dat we deze mogelijkheid krijgen. Met PSV heeft energiedirect.nl een partner gevonden die uit hetzelfde hout is gesneden.”, aldus Mark van Zon, Commercieel Directeur van energiedirect.nl. “PSV is een prachtige club met een rijke historie en een vaste waarde in de top van de Eredivisie.”

In navolging van het hoofdsponsorschap past het bedrijf de naam wel de naam per direct aan naar PowerEnergieDirect.nl. “Dat was inderdaad een eis van Toon Gerbrands, Commercieel Directeur van PSV”, zegt Van Zon, “De naam PSV is heilig voor de Eindhovenaren, dus dat hebben we moeten respecteren. Het is een mooie kans, dus daar passen we de naam graag op aan.” Met het hoofdsponsorschap is eenbedrag van 6 à 7 miljoen euro per jaar gemoeid.

Share

Related Post

Leave a comment

Close
Please support the site
By clicking any of these buttons you help our site to get better