Foto: Stefan Oost, Feyenoord heeft zondagavond de finale van de Champions League gewonnen door FC Utrecht met 2-1 te verslaan. De Coolsingel in Rotterdam stroomde na afloop direct vol met duizenden Feyenoord-aanhangers die het feest vierden alsof ze nog nooit een prijs hadden gewonnen. “Dit is geweldig”, aldus een aangeschoten fan, “Ik ben nu 34 en voor het eerst in mijn leven wint Feyenoord een keer een prijs, en dan meteen deze! Super!”

Voor de winst had Feyenoord geen hulp nodig van de scheidsrechter, hoewel de club wel de rug van FC Utrecht-doelman Filip Bednarek nodig had om Eljero Elia via de paal te laten scoren. De Rotterdamse middenstand is blij dat de zege op een zondag valt, na sluitingstijd, aangezien de luiken dan doorgaans al voor de winkelruiten zijn gelaten.”

De KNVB zal de Feyenoord-aangang morgen in de loop van de middag vertellen dat de beker die de club kreeg na de winst niet de Cup met de Grote Oren is, maar de onbekendere KNVB-Beker, in Amsterdam en Eindhoven ook wel ‘De Troostprijs’ genoemd.

Foto: Stefan Oost

Share

Related Post

Leave a comment

Close
Please support the site
By clicking any of these buttons you help our site to get better