eurovisionsongcontest[1]Vanavond staat Douwe Bob in de finale van het Eurovisiesongfestival met het liedje ‘Slow Down’. Een geweldige prestatie, zeker aangezien er in het nummer tien seconden stilte zitten ingebakken. Tijdens de halve finale riep Douwe Bob naar iemand in het publiek de tekst “I love you too!”, een tekst die de stilte doorbrak. Niet ongepland bleek later, want de regel stond gewoon in de songtekst. Het heeft volgens Douwe enkele weken gekost om de juiste tekst te vinden om in de stite te brengen. “We hebben enorm veel teksten de revue laten passeren, maar uiteindelijk is het “I love you too!” geworden,”aldus de zanger, “dat dat perfect heeft uitgepakt, blijkt de kracht van het nummer.”

Andere teksten die het team rond de zanger heeft bedacht om in de stilte te roepen waren:

 • Let’s unite!
 • Fuck Erdogan!
 • Two beer please!
 • Vote for me!
 • Mama, call me please!
 • No i won’t give you my phone number
 • I will be replacing Rene Froger in Toppers next year
 • James Brown is dead!
 • Donald Trump is a bastard!
 • Elvis has left the building
 • Double Date will be my support during my next tour
Share

Related Post

Leave a comment

Close
Please support the site
By clicking any of these buttons you help our site to get better