manBert uit Doetinchem heeft zijn vrienden doen verbazen met een uitspraak die zijn vrienden niet van hem hadden verwacht. Bert deed zijn uitspraak vrijdagavond, toen de vrienden samen op stap waren in de stamkroeg op de hoek. Zijn vrienden reageerden ontsteld, maar gaven achteraf aan de mening van Bert te accepteren. “Het kwam zomaar uit het niets”, aldus een van de beste vrienden van Bert, “Compleet onverwacht, maar we respecteren Bert, dus zullen hem niet zomaar laten vallen.” Wat Bert heeft gezegd willen de vrienden in het midden laten. “Dat is privé, daar doen wij geen uitspraken over. Echte vrienden klappen niet uit de school.”

Foto (c) FreeImages.com/Shannon N.

Share

Related Post

Leave a comment

Close
Please support the site
By clicking any of these buttons you help our site to get better