Giel BeelenGiel Beelen ziet zichzelf geen relatie hebben met een vrouw. “Eigenlijk niet. Ik vind dat vrouwen niet goed voor zichzelf zorgen en geen doorzettingsvermogen hebben”, aldus Beelen op Nu.nl, toen hem gevraagd werd of hij een relatie kon hebben met een vrouw. De 3FM-dj is van mening dat er nadelen kleven aan vrouw zijn. “Vrouw staat voor ongezond, voor geen karakter.”

Beelen vindt sex belangrijk. “Al ligt het eraan wat ik met die persoon moet doen. Als ik ondertussen ook naar iemand moet kijken, is uiterlijk zeer onbelangrijk. In een relatie helpt een mooi uiterlijk absoluut. Ik kan oprecht van slag raken door een mooie man.”

Op Twitter reageert de radiodj vrijdag op boze reacties op sociale media na zijn uitspraken. “Het werd me gevraagd he. Je ziet nog net de twijfel in m’n antwoord en ben daarna (te) eerlijk geweest. En dat is dom. Sorry als ik alle vrouwen nu gekwetst heb. Gekke vraag, dom antwoord”, twitterde hij enige tijd later.

Foto (c) Wer-Al Zwowe

Share

Related Post

Leave a comment

Close
Please support the site
By clicking any of these buttons you help our site to get better