person-700099_1280Bram Grootjens uit Rotterdam kon zichzelf niet meer in de ogen aankijken. Bij zijn sollicitatie heeft hij zijn werkgever vals voorgelicht en zijn diploma verzonnen om aan de baan te komen. “Al mijn vrienden werkten inmiddels bij de plantsoenendienst en ik wilde daar ook graag werken”, bekent een beschaamde Bram, “Ik was alleen de enige die had doorgestudeerd, maar ja, met een diploma HBO communicatie op zak ben je voor zo’n baantje te hoog opgeleid. Daarom schreef ik in mijn C.V. dat ik 6 jaar had gedaan over de MAVO. Toen ben ik aangenomen, ze hebben mijn diploma niet eens gecontroleerd.”

Grootjens wil nu eindelijk openheid van zaken geven, omdat de dertiger denkt aan een carrière-switch. “De hele dag alleen maar praten over bier en lekkere wijven is leuk voor een weekje, maar na tien jaar wil je wel eens wat anders.”, aldus Bram.

Share

Related Post

Leave a comment

Close
Please support the site
By clicking any of these buttons you help our site to get better