spermaEen onderzoek in opdracht van het Centraal Bureau voor de Statistiek, uitgevoerd door Maurice de Hond, heeft aangetoond dat de functie van een gebouw er sterk mee te maken heeft of er veel kinderen worden verwekt of juist niet. Zo is er een verhoogde vruchtbaarheid in de buurt van café’s, campeerboerderijen en woonhuizen terwijl Bejaardentehuizen juist een sterk verminderde vruchtbaarheidskans aantonen. “Er werd natuurlijk al jaren over gespeculeerd, mar nu is er toch duidelijkheid”, aldus De Hond, “Juist in bejaardentehuizen wonen gemiddels genomen meer vrouwen dan mannen, maar gezien de nu aangetoonde statstieken is duidelijk dat er in bejardentehuizen een enorm dal is te zien in de vruchtbaarheidstabel. Wij raden bewoners van bejaardentehuizen die graag zwanger willen raken aan om vaker naar het café te gaan en wellicht een keer met een paar man een campeerboerderij in te duiken. Ons onderzoek toont namelijk een verhoogde kans op zwangerschap aan in of nabij campeerboerderijen. Dit effect houdt vaak 9 maanden aan.”

Share

Related Post

Leave a comment

Close
Please support the site
By clicking any of these buttons you help our site to get better