Zwembad

Foto (c) Michael Coghlan

Vincent van Gerven uit Aerdenhout heeft gisteren de oplevering gehad van zijn gloednieuwe zwembad. Van Gerven liet het zwembad van 3 bij 7 meter bouwen in zijn achtertuin, maar laat het zwembad vooralsnog zonder water. “Ik heb een gekel aan zwemmen”, aldus Van Gerven. De reden waarom hij dan toch een zwembad liet bouwen is daarom extra vreemd te noemen. “Sinds mijn buren een zwembad in de achtertuin hebben laten graven, was ik de enige in de straat zonder zwembad. Ik werd dan ook met de nek aangekeken, en dat wil je natuurlijk ook niet hebben.”

Van Gerven is niet bang dat er uiteindelijk op een feestje enkele vrienden in het lege zwembad duiken. “Nee zeg, we leven hier in Aerdenhout. Hier heb je geen vrienden, hier is het alleen maar te doen om op te scheppen, je beter voor te doen dan je bent en een groter huis te bouwen dan je buurman. Die vrienden, die komen niet.”, aldus de kersverse zwembadeigenaar.

 

Share

Related Post

Leave a comment

Close
Please support the site
By clicking any of these buttons you help our site to get better