AQMI_Flag.svgIS heeft haar verklaring dat zij verantwoordelijk zouden zijn voor het bloedbad in Munchen, ingetrokken. Dat deed de terreurorganiatie enkele uren nadat de Duitse politie bekend heeft gemaakt dat de schutter geen banden had met IS.

“Natuurlijk wisten we dat de schutter geen banden met ons had”, zo staat te lezen in de verklaring ven IS, “Maar u moet begrijpen: Het is voor ons op het moment erg moeilijk om nog aanslagen te plegen. Daarom claimen we gewoon iedere aanslag die niet door een andere groepering wordt opgeëist. Dit is redelijk gelukt in Nice, helaas is het in Munchen nu niet gelukt. Echter hebben wij ons doel reed bereikt, aangezien op internet weer vele reacties loskwamen die ons toch reeds de credits hebben gegeven, waarvoor dank. Wij gaan overigens onderzoeken of onze advocaten de poltie in Munchen kunnen aanklagen voor het bekend maken dat wij er niets mee te maken hadden. Dit kost ons natuurlijk weer veel steun en ook onze extreem rechtse kameraden kunnen ons hierdoor niet extra aanvallen van achter hun computers.”

Geert Wilders heeft via Twitter reeds gereageerd op de verklaring:
“Schandalig dat IS de verklaring nu niet opeist. Zo kan ik mijn werk toch niet doen als niet-Moslims ook aanslagen plegen! #Verdorie!”

Share

Related Post

Leave a comment

Close
Please support the site
By clicking any of these buttons you help our site to get better