800px-Voorkant_Grolsch_VesteFC Twente heeft aangekondigd het verlies, zaterdagavond tegen Excelsior, aan te vechten. De Twentenaren verloren in eigen huis met 1-2 van de Rotterdammers. Voorzitter Jan Schutrups van FC Twente kondigde vrijwel direct na de wedstrijd aan morgen naar de KNVB te stappen: “Door de verliespartij komt onze mooie club gewoon in gevaar. In de contracten met one sponsoren is afgesproken dat FC Twente gewoon gaat winnen. Als wij nu uiteindelijk punten laten liggen, kunnen wij onze afspraken met de sponsoren niet waarmaken. Als zij door ons verlies hun sponsorgeld daardoor terugtrekken komen wij in grote financiële problemen. Dan kunnen we net zo goed stoppen. De KNVB heeft eind vorig seizoen duidelijk aangegeven dat zij niet wil dat wij door problemen uit het verleden failliet gaan, en deze wedstrijd is nu uiteindelijk ook gewoon verleden tijd. Wij eisen dus dat de KNVB zich aan haar woord houdt en fouten uit het verleden wegstreept. We hebben uiteindelijk laten zien dat we ons best hebben gedaan, en dat zou genoeg moeten zijn.”

Share

Related Post

Leave a comment

Close
Please support the site
By clicking any of these buttons you help our site to get better