toilet-paper-87389_1280Marcel de Korte uit Amsterdam was het zat. Op de camping wist iedereen altijd wat hij ging doen als hij met een wc-rol naar het toilet liep. “De kinderen in de buurt van onze caravan riepen me altijd na”, aldus Marcel, ” ‘Hey, daar gaat ie weer een potje zitten stinken’, riepen ze altijd. Daar kreeg ik uiteindelijk last van; ik kon er ’s nachts niet van slapen soms.”

Op doktorsadvies neemt Marcel tegenwoordig overal een wc-rol mee naar toe als hij op de camping staat. “Het werkt een stuk bevrijdener, ik durf nu gewoon weer naar de wc.”, geeft de 38-jarige toe, “In het begin was het wel wennen: Ik werd raar aangekeken toen ik een wc-rol mee de douche-hokjes in nam en mensen waarschuwden het personeel toen ik met een rol de achterste gang van de campingwinkel opzocht, maar ze zijn er inmiddels aan gewend.” Marcel z’n vrouw is blij met de oplossing: “Het scheelt enorm dat hij nu weer naar de wc durft. Nu hoef ik het de kast in de caravan niet meer iedere dag twee keer uit te soppen.”

Share

Related Post

Leave a comment

Close
Please support the site
By clicking any of these buttons you help our site to get better