FeyenoordFeyenoord gaat als eerste Nederlandse club op zoek naar zijn eigen Pokémon-speler. De Rotterdammers houden daarom komende dinsdagavond een infoavond in De Kuip. De winnaar van een later te houden selectiedag mag Feyenoord vertegenwoordigen tijdens de Pokémon-tournooien. “We hoorden van het plan van PSV om een eigen e-Sports-speler te selecteren die PSV gaat vertegenwoordigen bij nationale en internationale e-Sports-toernooien”, aldus Feyenoords commercieel directeur Mark Koevermans.
De selectie is mogelijk voor spelers vanaf 16 jaar. Tijdens de infoavond kunnen spelers zich kwalificeren voor een selectiedag. Daarbij wordt gezocht naar de meest geschikte kandidaat, die zich vervolgens bij Feyenoord in dienst zal treden als officiële Pokémon-Feyenoorder.

Foto: Stefan Oost

Share

Related Post

Leave a comment

Close
Please support the site
By clicking any of these buttons you help our site to get better