kensingtonWaar heel muziekminnend Nederland al bang voor was, wordt werkelijkheid: Kensington is bijna klaar met het afronden van de nieuwe plaat. Het vierde studioalbum van de band is zo goed als af. “Er ging een schok door het gebouw heen”, aldus Michiel van den Eerdweg van Bol.com, “Je weet dat het moment er aan zit te komen, maar toch ben je er nooit klaar voor.” Bol.com is door  hun leidende positie verplicht het album aan te bieden aan hun bezoekers. “Dat zijn de mindere dingen in het vak inderdaad; Je wil kwaliteit leveren, maar uiteindelijk moet je het ook verplicht met die standaard dertien in een dozijn dingetjes doen.”

De band staat op donderdag 10, vrijdag 11 en zaterdag 12 november in een uitverkochte Ziggo Dome.
Het was even moeilijk om  de concerten uit te verkopen, maar uiteindelijk heeft 3FM de overgebleven 80% van de kaarten opgekocht om te verloten onder de luisteraars. “We zagen dat Ziggo Dome de overgebleven kaarten voor het concert van de Jostiband opkocht en dachten: Dat kunnen wij ook”, aldus een woordvoerder van 3FM, “Het blijft natuurlijk ons bandje: Wij hebben ze ontdekt, wij draaien ze als enige in Nederland, wij zijn hun grootste fans, en het zijn onze luisteraars die we zo gek hebben gekregen om fan van Kensington te worden. Nu er nog volop kaarten overbleven hebben we ze maar opgekocht. We kunnen die jongens toch niet na zoveel jaren kei harde staatssteun laten vallen!”

Share

Related Post

Leave a comment

Close
Please support the site
By clicking any of these buttons you help our site to get better