Rotterdam_feyenoord_stadion_De KuipSpannende tijden in Rotterdam. Feyenoord heeft de eerste twee wedstrijden van het voetbalseizoen 2016/2017 gewonnen en maakt zich inmiddels op voor het kampioensfeest. “Geweldige wedstrijden”, aldus Mark Koevermans van Feyenoord, “Dit is sinds de invoering van de euro niet eerder voorgekomen dat Feyenoord na zoveel wedstrijden bovenaan stond. Wij zien de laatste wedstrijden dan ook vol vertrouwen tegemoed en gaan er vanuit dat we die ook gaan winnen. Het zijn er nog maar een paar, dus we gaan voor het kampioenschap.”

Mocht Feyenoord aan het eind van het seizoen inderdaad de kampioensschaal in handen hebben, zal de club op zoek moeten gaan naar een nieuwe kampioensbus. “Bij Feyenoord hebben we de traditie altijd in een open dubbeldekker door de stad te rijden bij een kampioensfeest”, aldus Koevermans, “De bus die we de laatste keer hebben gebruikt is eind 1999 echter niet meer door de APK-keuring gekomen.”

De Rotterdammers hopen op tijd klaar te zijn met het podium om de festiviteiten op te vieren. “Het is nog maar een paar wedstrjden”, heeft Koevermans goed in de gaten, “32 wedstrijden lijkt lang, maar voor je het weet is het 2028 en dan wil je er toch klaar voor zijn.”

Foto (c) F.Eveleens

 

Share

Related Post

Leave a comment

Close
Please support the site
By clicking any of these buttons you help our site to get better