microfoon radio concertRadio 3FM zal per ingang van het nieuwe radioseizoen de naam van het station aanpassen aan de nieuwe doelgroep. Vanaf 1 september heeft het station dat tot voor enkele jaren geleden nog een van de populairste radiozenders van ons land was, een nieuwe programmering en daarbij hoort een nieuwe naam: 65+FM.

Volgens de zendercoördinator van het nieuwe station is de doelgroep de laatste jaren van het station vervaagd: “Vroeger waren wij juist de zender voor de jeugd, tegenwoordig willen die alleen maar dance en van die foute bandjes als New Wave (Ronnie Flex en zo, red.) horen. Dat kunnen we alleen niet draaien omdat onze sponsoren die muziek niet onder contract hebben staan. De platenmaatschappijen willen van die foute bandjes als Kensington en De Staat op de radio, die draaien ze op de andere zenders nergens, dus moeten wij dat doen. Daar betalen ze ons voor met feestjes en andere deals. De enige doelgroep die die muziek nog kan pruimen zijn de 65+’ers, dus gaan we ons daar nu maar op richten.”

Naast Kensington en De Staat, zal in het nieuwe format van 65+FM muziek te horen zijn van Kane, Rob de Nijs, Marco Borsato The Common Linnets en Frans Bauer.

Share

Related Post

Leave a comment

Close
Please support the site
By clicking any of these buttons you help our site to get better