Geert WildersHet Israélische staatspersbureau Israel Today heeft gisteren een lijst met Israëlische organisaties gepubliceerd die banden zouden hebben met de in Nederland omstreden politicus Geert Wilders. De lijst kwam op dezelfde dag dat minister Bert Koenders Israël bezocht om het land te melden dat het moet ophouden zich te mengen in Nederlandse binnenlandse aangelegenheden.

Op de lijst zijn onder meer de Israëlische Mossad en verschillende lobbygroepen van de regering Netanyahu terug te vinden. Wat verder opvalt is dat veel regionale (jonge) ondernemersverenigingen uit Israël voorkomen op de gepubliceerde lijst en dat er ook vermeende kopstukken van de Joodse beweging in Nederland vermeld worden.

Volgens het staatspersbureau hebben de instanties op de lijst banden met Geert Wilders, die tot nu toe weigert te openbaren welke instanties zijn politieke partij steunen. De geopenbaarde lijst zou volgens Israel Today  verklaren waar het geld van de PVV-campagne grotendeels vandaan komt.

Foto (c) Metropolico.org

Share

Related Post

Leave a comment

Close
Please support the site
By clicking any of these buttons you help our site to get better