Lil KleineDe organisatie van de Meijelse kermis wil geld zien, omdat rapper Lil’ Kleine zijn optreden op de kermis, maandagavond, na tweeënhalve minuut stopte. De rapper kreeg in de eerste minuten van zijn optreden een bierdouche, net zoals de traditie was toen hij met New Wave de Popprijs won op Noorderslag, eerder dit jaar. De rapper stopte zijn optreden met de woorden “Ik heb 1, 2, 3, 4 duizend euro verdiend. Later!”
Volgens de rapper boeit het hem niet dat hij zijn fans in de steek liet en een claim van de organisatie heeft gekregen. “Ach, ze motten niet zo zeiken”, aldus de rapper, “want ik heb drank en drugs, ik heb drank en drugs. Als je bitch wil chillen, heeft ze geen probleem, want ik kom langs en kom niet alleen, want ik heb drank en drugs, ik heb drank en drugs.” Volgens de politie Limburg is de rapper op weg naar Amsterdam 4 keer aangehouden met albohol achter het stuur. Bij alle controles is ook drugs aangetroffen in het bloed van de rapper.
Share

Related Post

Leave a comment

Close
Please support the site
By clicking any of these buttons you help our site to get better