Giel BeelenCollega’s van 3FM hebben Giel Beelen gisteren gefeliciteerd met de beslissing op na 12 zware jaren te stoppen met zijn radioprogramma. ‘Een moeilijke beslissing’, zo vinden velen. Beelen wordt vooral geroemd om zijn beslissing om toch te stoppen, ondanks dat Giel 12 jaar lang naar een hoogtepunt toe heeft gewerkt.

“Twaalf hele jaren heeft Giel geprobeerd om een mooi programma neer te zetten”, zegt collega Domien Verschuren, “Veel mensen zouden zijn doorgegaan in de hoop toch nog een keer een uitzending te maken die het waard was om te luisteren. Velen weten niet wanneer op te geven; Giel heeft die beslissing toch durven maken, en dat vind ik enorm knap van hem. We zullen hem blijven herinneren al de eerste persoon bij 3FM die het heeft aangedurft op te geven voordat hij echt terecht succes had.”

Het vertrek van Beelen is opvallend te noemen, omdat voormalig zendercoördinator Wilbert Mutsaers eerder deze week opstapte als directeur van concertorganisator MOJO. In een verklaring van MOJO staat te lezen dat het bedrijf Beelen te kennen heeft gegeven geen aanspraak te kunnen maken op de positie van Mutsaers. Volgens de concertorganisator heeft de opvolger van Mutsaers een goede muzikale smaak nodig. “Die ontbreekt bij Beelen volkomen.”, zo verklaart een woordvoerder van MOJO.

Share

Related Post

Leave a comment

Close
Please support the site
By clicking any of these buttons you help our site to get better