bangaDe Groningse studentenvereniging Vindicat atque Polit heeft 13 van haar leden geschorst nadat bekend is geworden dat zijn een zoganaamde Bangalijst hebben verspreid met foto’s en contactgegevens van 22 vrouwelijke leden. Het bestuur van Vindicatatque Polit betreurt de gang van zaken ten zeerste en heeft nader onderzoek aangekondigd en sluit verdere disciplinaire maatregelen niet uit.

Voor Rector Stijn Derksen is de maat vol “Het bestuur van Vindicat atque Polit staat volledig achter deze leden en hun families. Zij vormen een onmisbaar en waardevol onderdeel van onze vereniging. Als bestuur vinden we het echter niet kunnen dat ze die lijst niet met ons hebben gedeeld. Daarom hebben wij besloten de leden te schorsen.”

Share

Related Post

Leave a comment

Close
Please support the site
By clicking any of these buttons you help our site to get better