treinDe NS heeft beloofd om na de zomer en zachte herft weer volgens de normale dienstregeling te rijden. De Nederlandse Spoorwegen reed de afgelopen maanden met meer treinen dan verwacht vanwege het extreen goede weer. “Dit is natuurlijk iets wat zij niet hebben voorzien”, zegt Peter van Dijk, woordvoerder van de NS, “De reiziger is van de NS een onbetrouwbare dienstregeling gewend, met veel treinen die vertraging hebben of uitvallen. De laatste maanden hebben we helaas niet aan de verwachtingen kunnen voldoen. Daarvoor biedt de NS haar verontschuldigingen aan.”

Veel treinen hebben de afgelopen maanden structureel op tijd gereden, iets waardoor veel mensen hun trein meermalen hebben gemist. “Ja, de trin naar Amersfoort heeft normaal gesproken altijd 5 minuten vertraging, dus hoef ik nooit te rennen vanuit de bus”, aldus een boze passagier, “Doordat die treinen opeens geen vertraging meer hadden, heb ik toch zeker acht keer mijn trein gemist.”

De Nederlandse Spoorwegen hebben verbetering beloofd en de verwachte vertragingstijden gewoon weer aan te houden.

Share

Related Post

Leave a comment

Close
Please support the site
By clicking any of these buttons you help our site to get better