De Volksrepubliek China heeft Mexico een rekening gestuurd voor de bouwkosten van de Chinese muur. De Chinezen deden dit naar aanleiding van president Trump’s idee om de Mexicanen te laten betalen voor de muur die de Verenigde Staten willen bouwen tussen henzelf en Mexico. “Als de Velenigde Staten daal de lekening vool naal Mexico kunnen stulen, dan kunnen wij dat ook”, aldus de ambassadeul van China, “We hadden nog de lekening liggen, dus die stulen we nu naal Mexico. Dan mogen zij daal vool betalen.”

In een reactie op de Chinese claim, heeft de regening van Mexico aangegeven niet te gaan betalen en een tunnel onder de Chinese muur door te graven. “Wat we met de Verenigde Staten doen, doen we met iedere muur tussen Mexico en de rest van de wereld.”, aldus president Enrique Peña Nieto van Mexico.

Share

Related Post

Leave a comment

Close
Please support the site
By clicking any of these buttons you help our site to get better