vrouwSandra van den Heuvel uit Rotterdam heeft Koning Willem Alexander aangeklaagd wegens het trouwen met Koningin Máxima. Van den Heuvel heeft de bekende advocaat Plasman ingeschakeld om haar gelijk te halen: “Twintig jaar geleden kwam ik de toenmalige Prins Willem Alexander tegen in de kroeg. Ik zag dat hij een oogje op me had, maar ik wees hem af”, aldus Sandra van den Heuvel “Ik wist niet dat het Willem Alexander was, omdat hij undercover was. Toen ik even later hoorde dat hij het was, zag ik direct in dat ik een foutje had gemaakt en gaf ik aan dat ik hem onterecht had afgewezen.” Toen Willem Alexander jaren later trouwde met Máxima kwam ze tot het besef dat ik een foutje gemaakt had. “Ik eis daarom dat het huwelijk ongedaan gemaakt wordt, en ik alsnog een kans krijg”, aldus Sandra, “ik vind dat ik een dat huwelijk verdiend heb, want eigenlijk was het al duidelijk dat hij mij was. Ik koos echter uit zenuwen voor het verkeerde antwoord.”

De zaak van Van den Heuvel dient volgende maand voor de rechtbank in Den Haag.

Share

Related Post

Leave a comment

Close
Please support the site
By clicking any of these buttons you help our site to get better