droevig verdrietig1 januari, allemaal gelukkig nieuwjaar. Zou je zeggen. Niet voor Mario uit Purmerend. 2018 wordt een jaar voor Mario dat hij liever direct zou willen vergeten. “Iedereen wenst elkaar gelukkig nieuwjaar vandaag,m aar eigenlijk wordt 2018 gewoon een kutjaar”, aldus Mario, “Dit jaar zitten we er opgescheept met Mark Rutte in Nederland en Donald Trump in de Verenigde Staten. Daarbij wordt PSV voor 99% zeker kampioen, ook kut. Het Nederlands Elftal speelt geen tournooi en daarbij zal dit jaar weer eindigen met dat gezeik van Zwarte Piet.”

De Purmerender maakt zich dan ook boos om het verplichte ‘Gelukkig nieuwjaar’ dat iedereen elkaar maar moet wensen. “Het is gewoon een verplichting, opgelegd en als je er niet aan meedoet, kijken mensen je het hele jaar niet meer aan. Het is eigenlijk gewoon een soort van #MeToo.” Mario kijkt dan ook uit naar februari, wanneer de gelukswensen vrijwel over zijn. “Tot die tijd heb ik vakantie genomen. Val allemaal maar in de stront!”

Share

Related Post

Close
Please support the site
By clicking any of these buttons you help our site to get better