TivoliVredenburg schaft per direct de populaire Ladies Night af, nadat actievoerders onder aanvoering van actrice Anousha Nzume het muziekcentrum betichtten van racisme en discriminatie. “Ladies Night is natuurlijk niet meer van deze tijd, omdat het gewoon discriminerend is naar alle mannen”, aldus Nzume. Nadat we het Zwarte Pietenfeest naar de klote hebbengeholpen met hulp van Sylvana Simons, en een ander kinderfeest in TivoliVredenburg hebben verneukt door het Cowboys en Indianenthema te verbieden, gaan we nu een stap verder.”

Verwacht wordt dat de actiegroep na het het verbannen van de Ladies Night verder zal gaan. “Inderdaad, we zijn ons nu aan het beraden om samen met de Partij voor de Dieren in actie te komen tegen de Paashaas en paaskuikentjes, maar het zou ook goed kunnen dat we eerst het paard van Sinterklaas gaan verbieden bij de intocht. Ook het verbieden van het Katholieke carnaval staat op de agenda, omdat dat in deze multi culturele samenleving natuurlijk niet meer kan, en ook Kerstmis, Hemelvaart en Pinksteren staan daarbij nog op onze agenda.”, aldus Nzume.

Voor 2019 staan het verbieden van schaatsen (beledigend voor mensen die niet van kou houden), klassieke muziek (beledigend voor getinte mensen die een ander gevoel voor ritme hebben) en Koningsdag (dat beledigend is voor republikeinen) op het programma.

Originele foto (c) Michiel de RooCC BY-SA 4.0

Share

Related Post

Close
Please support the site
By clicking any of these buttons you help our site to get better