Aanstaande zaterdag staat Nederlands trots Waylon in de finale van het Eurovisie Songfestival in Portugal. Een geweldige prestatie en we zullen Waylon hier dan ook zeker niet om aanvallen, omdat we niet willen dat Waylon PressZine zal boycotten in de toekomst. Waylon is immers de beste zanger die we in Nederland kennen en de beste deelnemer die Nederland ooit heeft afgevaardigd. We zijn het er dan ook over eens dat als Ilse DeLange niet mee had gedaan als onderdeel van The Common Linnets, Nederland met grote overmacht zou hebben gewonnen.

Voor aanstaande zaterdag hebben we dan ook het volste vertrouwen dat Waylon dik in de top terecht gaat komen. Toch willen we een kleine slag om de arm houden, omdat Waylon (Ondanks dat hij veruit de beste artiest is op het Eurovisie Songfestival), een paar concurrenten heeft uit andere landen. Dat die landen mee mogen doen is echter bijzonder vreemd te noemen, en wordt gezien als poging om Waylon’s succes te ondermijnen.

We sommen de belangrijkste concurrenten van Waylon even op en geven er even bij aan of we verwachten dat deze artiest met het verwachte stemgedrag boven of onder Waylon zal eindigen. We geven Waylon hiermee alle kans om hoog te eindigen in de finale en blijven positief, zodat Waylon PressZine in het vervolg niet zal boycotten.

 

Oekraïne
Waarschijnlijk hoger dan Waylon
Spanje
Waarschijnlijk hoger dan Waylon
Slovenië
Waarschijnlijk hoger dan Waylon
Litouwen
Waarschijnlijk hoger dan Waylon
Oostenrijk
Waarschijnlijk hoger dan Waylon
Estland
Waarschijnlijk hoger dan Waylon
Noorwegen
Waarschijnlijk hoger dan Waylon
Portugal
Waarschijnlijk hoger dan Waylon
Verenigd Koninkrijk
Waarschijnlijk hoger dan Waylon
Servië
Waarschijnlijk hoger dan Waylon
Duitsland
Waarschijnlijk hoger dan Waylon
Albanië
Waarschijnlijk hoger dan Waylon
Frankrijk
Waarschijnlijk hoger dan Waylon
Tsjechië
Waarschijnlijk hoger dan Waylon
Denemarken
Waarschijnlijk hoger dan Waylon
Australië
Waarschijnlijk hoger dan Waylon
Finland
Waarschijnlijk hoger dan Waylon
Bulgarije
Waarschijnlijk hoger dan Waylon
Moldavië
Waarschijnlijk hoger dan Waylon
Zweden
Waarschijnlijk hoger dan Waylon
Hongarije
Waarschijnlijk hoger dan Waylon
Israël
Waarschijnlijk hoger dan Waylon
Ierland
Waarschijnlijk hoger dan Waylon
Cyprus
Waarschijnlijk hoger dan Waylon
Italië
Waarschijnlijk hoger dan Waylon
Share

Related Post

Close
Please support the site
By clicking any of these buttons you help our site to get better