Australische wetenschappers aan het Institute of Mathilda Springs zeggen over bewijs voor buitenaards leven te beschikken. Dr. in de exogenetica Sheila McNutty publiceert in juli een artikel in de Harvard Lancet over haar ontdekking van buitenwerelds DNA.

Dr. McNutty staat bekend als een buitebeentje in de exogenetica maar heeft nu met haar team een opmerkelijk resultaat geboekt. Dr. McNutty doet al jaren onderzoek naar de, zoals zij het noemt, exotische Australische fauna en met name de platypus of in het nederlands, het vogelbekdier (ornithorhynchus ananitus) in de hoop bewijs voor buitenaards leven te vinden.

Het vogelbekdier is een vreemde eend in de dierenwereld door als zoogdier eieren te leggen, giftig te zijn en te beschikken over een zesde zintuig. Sheila McNutty kwam zo’n 30 jaar geleden tot de conclusie dat het vogelbekdier niet van deze wereld kon zijn. Zij werd uitgelachen door het wetenschappelijke establishment en voor gek versleten en sindsdien weidt zij haar leven aan het vinden van bewijs voor haar stelling. Door het toepassen van haar zelf ontwikkelde Computer DNA Enhancement is het haar groep gelukt de eerste foto’s te maken van DNA. Zoals op bijgaande foto’s goed te zien is, is standaard DNA rechtsdraaiend maar het DNA van het vogelbekdier linksdraaiend!

Volgens McNutty is de conclusie onweerlegbaar. Zoals Dr. McNutty zegt, is het algemeen bekend dat er linksdraaiende en rechtsdraaiende zonnestelsels zijn. Het DNA van een rechtsdraaiend zonnestelsel zal zelf ook altijd rechtsdraaiend zijn. Het kan dus volgens McNutty niet anders dan dat het vogelbekdier uit een linksdraaiend zonnestelsel afkomstig is.

McNutty vermoedt dat het vogelbekdier een genetisch gemanipuleerd onderzoeksdier is van buitenaardsen en dat er enkelen zijn ontsnapt bij een bezoek aan onze aarde. Door de voor zoogdieren unieke elektrische sensor, zou het dier bij uitstek geschikt zijn voor fijnmazig omgevingonderzoek.

PVV waarschuwt voor gevaren vogelbekdier

Geert Wilders, al jaren een aanhanger van Dr. McNutty, heeft opgeroepen het vogelbekdier onmiddelijk uit te roeien. Uit het onderzoek van McNutty blijkt dat het vogelbekdier een vreemdeling is met linksdraaiend DNA. Volgens Wilders is er geen ruimte voor linkse vreemdelingen in ons rechtse zonnestelsel.

De PVV zal zich vanaf heden volledig inzetten om de gevaren van buitenaards leven onder de aandacht van de bevolking te brengen. Wilders waarschuwt voor een tsunami aan buitenaardsen. Op de website van de PVV zijn beelden geplaatst van documentaires als War Of The Worlds en Independance Day die bewijzen dat we zullen worden verdrongen door het vogelbekdier en zijn soortgenoten als we niet snel handelen.

Share

Related Post

Close
Please support the site
By clicking any of these buttons you help our site to get better