Rapper Lil’ Kleine heeft tijdens een interview zaterdagavond na een 10 seconden durend optreden in Hengevelde (Overijssel) toegegeven alcoholist te zijn. De rapper is na een paar minuten van het podium gelopen omdat de 23-jarige bestookt werd met bier.

“Ja ikke zal hette eerlijk toegeven euh, maar eh van mijne hulpverlenert magt ik helemaalig niet in de buurt komeneh van alcohol of bier of zo weet je”, aldus Lil’ Kleine, “Daarom eh, loopt ik altijt weg alles ze met eh bier ofso gaan gooien of zo weet je, of zo.” Volgens de rapper is dat ook de reden dat hij nog niet is ingegaan op de vraag om op te treden als vast bij concerten van Guus Meeuwis, Rowwen Heze, Normaal of Bökkers.

De rapper stapte in Hengevelde na 10 seconden op na dat hij eerst aan het publiek aankondigde in 10 seconden 15.000 euro te hebben verdiend. IN 2016 liep hij weg na een kortstondig optreden in Meijel, nadat hij met bier bestookt werd. De rapper vertrok toen met de woorden: “Ik heb 1, 2, 3, 4 duizend euro verdiend. Later!”.

In het exclusieve interview zaterdag avond geeft hij de reden hiervan aan. “Ja eh, ik eh ben sinds 2 jaar weer teruch naar sgool, om nu eh, na enkele jaren eindelijck mijn basisschool af te maken. Ik wilt dus gewoon opsgeppene datte ik nu eh wel al kenne tellen tot 10.”

Het optreden van Lil’ Kleine op Pinkpop, vrijdag was ook al een stuk korter dan gepland, omdat de rapper te laat arriveerde in Landgraaf. “Ja, ik hept dus gesecht dat ik in een file stont, maar dat was eh natuurlijk niet so, weet je. Ik hat me gewonig verslaapt, omdat ik donderdag te lang had doorgezopen. Of was dat nou woensdag of zo, want dat ken ook toch.” Lil’ Kleine verwacht zelf niet dat hij nog ergens zal worden geboekt.

Share

Related Post

Close
Please support the site
By clicking any of these buttons you help our site to get better