Geert Wilders, de PVV-voorman met de woeste lokken en zijn onderkoelde rechterhand hebben op 28 juni samen precies 30 jaar een relatie. Alvast van harte gefeliciteerd tortelduifjes.

We verwachten geen feestelijkheden, want toen Geert Wilders vorig jaar 25 jaar getrouwd was werd het ook in besloten kring gevierd. Fleur Agema zou een feestje wel zien zitten omdat een huwelijk met haar vriend Léon de Jong er voorlopig nog niet aan zit te komen maar ze ook wel eens wat te vieren wil hebben.

Dit nieuws vindt u alleen bij PressZine omdat onze Haagse bovenop de feiten zit. Geert Wilders is op 31 juli 1992 getrouwd en bijna 26 jaar samen terwijl Fleur Agema haar relatie officieel maakte door een bekendmaking op 26 mei 2014, iets meer dan 4 jaar dus. Even rekenen en we kwamen er achter dat Geert en Fleur bij elkaar opgeteld inmiddels 30 jaar samen zijn.

Share

Related Post

Close
Please support the site
By clicking any of these buttons you help our site to get better