Stef BlokMinister Stef Blok van Buitenlandse Zaken is afgelopen weekend door de Douane van Noord Korea tegen gehouden toen hij het Aziatische land wilde betreden. Volgens de Noord Koreaanse ambassadeur in Den Haag, werd Blok geweigerd omdat het vermoeden bestaat dat de minister niet slechts op werkbezoek het land wilde betreden, maar zich permanent zou willen vestigen in het land. Blok kwam afgelopen week negatief in het nieuws toen uitspraken van de minister uitlekten, waarin hij aangaf dat hij geen enkele vreedzame multiculturele samenleving kent.

Gezien het feit dat Noord Korea het enige land ter wereld is dat geen multiculturele samenleving kent, leek het de douane van Noord Korea overduidelijk dat Blok zich permanent in het land zou willen vestigen. “Dat Stef Blok zich in Noord Korea zou willen vestigen is totaal onmogelijk”, aldus de Noord Koreaanse ambassadeur, “Noord Korea is het laatste land dat verschoond is gebleven van multiculturele inmenging en dat willen we graag zo houden. Andere culturen, zoals die van Dhr. Blok, zouden kunnen zorgen voor een einde van de eeuwenlange inteelt-traditie, die we hebben kunnen kweken door geen andere culturen binnen te laten.”

Share

Related Post

Close
Please support the site
By clicking any of these buttons you help our site to get better