Geert WildersGeert Wilders heeft de aangekondigde cartoonwedstrijd afgelast. Dit, omdat hij door een in Nederland verblijvende persoon is bedreigd met de dood. “Het is ongehoord dat ik wordt bedreigd met de dood”, aldus Wilders, “Bedreiging is me nog nooit in mijn hele leven overkomen.”

Wilders wordt echter al meer dan 10 jaar zwaar beveiligd omdat er dagelijks meerdere bedreigingen binnenkomen. “Fake news”, geeft de geblondeerde Indonesiër aan, “Natuurlijk was dat niet het geval, maar het stond wel lekker op in mijn biografie die ik nu aan het schrijven ben.” Volgens insiders bestond de bedreiging er uit dat een in Nederland verblijvende persoon een email heeft gestuurd naar de PVV-fractie in de Tweede Kamer, waarin werd gedreigd het enige PVV-lid met een chocoladevla in zijn gezicht te gooien. “Schandalig!”, vond Wilders het, “Iedereen die mij kent weer dat ik alleen van blanke vla houdt.” De politie heeft zijn aangifte in behandeling.

Foto (c) Metropolico.org

 

Share

Related Post

Close
Please support the site
By clicking any of these buttons you help our site to get better