Consumenten die de laatste cd van Nielson, ‘Diamant’, aanschaffen komen bedrogen uit. Het management van de Limburgse Rapper Sjors heeft de cd van de populaire zanger stiekem verwisseld voor een album van Rapper Sjors. Ondanks dat de cd de gewone cover van ‘Diamant’ heeft, zit er bij opening van de plaat ‘Gratis Wiet’ of ‘Zomer in Nederland’ van de rapper in.

“De muziekindustrie is een kei hard spel”, aldus het management van Sjors, “Na kort overleg met Radio DJ Evelien de Bruijn hebben we deze actie bedacht.” Evelien de Bruijn en Nielson kennen elkaar van het TV-programma Wie is de Mol?, waarin de zanger een joker van De Bruijn stiekem omwisselde met een waardeloos exemplaar. “Dat hebben wij nu ook gedaan met de cd van Nielson: Gewoon omgewisseld voor een waardeloos exemplaar.”

Rapper Sjors reageerde koel: “Nielson schijnt iedere dag de verkooplijsten te bekijken. Hij is oprecht gespannen, hoeveel albums hij nu weer heeft verkocht… Hij denkt dat hij nog veel cds verkoopt, wat hij helemaal niet meer doet. Maar dat weet hij zelf nog helemaal niet…”

Share

Related Post

Close
Please support the site
By clicking any of these buttons you help our site to get better