AFCA Ajax heeft dit weekend bekend gemaakt per direct doelman Bruno Varela tot het eind van dit seizoen te huren van Benfica. Varela wordt per direct de eerste doelman van de Amsterdamse club. De derde doelman van Benfica zal per direct doelman André Onana passeren in de pikorde van de club. De voormalig eerste doelman van Ajax viel afgelopen wedstrijd door de mand, nadat hij tegen Feyenoord maar liefst zes doelpunten doorliet tegen subtoppers.

De Kaapverdiaan krijgt vertrouwen van Ajax trainer Ten Hag, die eerder al tweede doelman Kostas Lamprou door de mand zag vallen tegen Heerenveen. “Tsja, met een aan Barcelona verkochte middenvelder die meer waard is dan Heerenveen en Feyenoord bij elkaar, had iedereen verwacht dat we die beide wedstrijden met gemak zouden winnen. Nu we door de mand zijn gevallen, moeten we toch een excuuskeeper kopen, om de tekortkomingen van de rest te verbloemen. We moeten tenslotten ook De Ligt en Van de Beek nog voor veel te veel geld proberen te slijten.”, aldus Ten Hag.

Foto (c) Catherine Kõrtsmik, CC by 2.0

 

Share

Related Post

Close
Please support the site
By clicking any of these buttons you help our site to get better