Foto: Gage Skidmore

De Amerikaanse President Donald Trump heeft een wetsvoorstel ingediend wat er toe moet leiden tot een fusie tussen de staten Missouri en Kansas. De President heeft het voorstel maandag ingediend, vlak nadat hij zijn Tweet het internet op slingerde waarin hij de Kansas City Chiefs feliciteerde met het winnen van de Super Bowl.

Nadat Trump werd gewezen dat er in de Staat Kansas wel een Kansas City bestond, maar niet het Kansas City waarin de Kansas City Chiefs gehuisvest zijn, kwam de Amerikaanse President een kwartier later met zijn wetsvoorstel. Om het aantal sterren in de Amerikaanse vlag gelijk te houden met het aantal staten, is het plan een de muur met Mexico een stuk op te schuiven en zo een deel van Mexico te annexeren.

De naam van de nieuwe fusiestaat zou Kansas gaan worden voor het gehele deel. De nieuwe staat, die zal grenzen aan California, zal de naam Nambia krijgen. De hoofdstad van Nambia krijgt de nieuwe naam Cofveve.

Share

Related Post

Close
Please support the site
By clicking any of these buttons you help our site to get better