FietsslotTerreurgroep Islamitische Staat (IS) heeft de verantwoordelijkheid voor de diefstal van een fiets in het Amsterdamse stadsdeel De Pijp opgeeist. In een verklaring laat IS weten dat de diefstal is uitgevoerd door een soldaat van de Islamitische terreurgroepering, als antwoord op de aanhoudende negativiteit vanuit Nederland op internet, aangaande IS. Interpol heeft de authenticiteit van de verklaring inmiddels bevestigd.

Premier Rutte heeft inmiddels met afschuw op de verklaring gereageerd: “Het is schandalig dat dit tuig inmiddels Nederland heeft bereikt. Wij zullen hard optreden en de terroristen met gelijke munt betalen”, aldus Rutte, “Wij hebben onze manschappen in Syrië dan ook opdracht gegeven om minimaal 5 fietsen te ontvreemden. Dat zal ze leren!”

Share

Related Post

Leave a comment

Close
Please support the site
By clicking any of these buttons you help our site to get better