carmageddonNa Pokémon Go komt ook de razend populaire game Carmageddon in een Go- versie op de markt. Carmageddon is een racespel waarin het de bedoeling is om alle tegenstanders kapot te beuken en uit te schakelen. In Carmageddon kan je bijvoorbeeld voetgangers en dieren dood rijden, maar ook andere automobilisten aanrijden. Aanrijdingen leveren punten op, dodelijke slachtoffers leveren nog meer punten op. Carmageddon heeft een open opzet, waardoor het mogelijk is eigen karakters toe te voegen, zoal je ex of schoonmoeder. Bij Carmagaddon Go is het mogelijk om deze functie uit te breiden en de gsm’s van mensen toe te voegen en op die manier op zoek te gaan naar deze personen.

Door de Go-versie te downloadn leveren eenvoudige schrammetjes 5 punten op, deuken in auto’s 10 punten, gewonden 50 punten per persoon en dodelijke slachtoffers 100 punten. Honden en katten leveren geen punten op, maar kunnen zorgen voor extra ingame spelletjes, waarbij men op zoek moet gaan naar de eigenaar van het dier. Indien een eigenaar van het dier binnen 5 minuten ook wordt overreden, wordt de speler beloond met 500 bonuspunten.

Carmegeddon Go is vanaf 14 augustus te downloaden in de Apple en Android Store.

Share

Related Post

Leave a comment

Close
Please support the site
By clicking any of these buttons you help our site to get better