De VVD heeft afgelopen weken voor enkele tienduizenden euro’s aan aandelen ENECO, Energiedirect en Vattenfall aangekocht, met het oog op de steeds stijgende energieprijzen. Dit is uitgelekt door een klokkenluider.

De partij heeft naar het blijkt voor 80.000 euro aan aandelen gekocht, met de verwachting dat deze eind 2023 zo’n 17 miljoen euro waard zullen zijn. Om dit te bewerkstellingen, heeft de VVD aangekondigd geen energieplafond in te stellen en de prijzen van de energie drastisch te laten stijgen in de komende maanden.

Volgens ingewijden hebben Mark Rutte alsmede enkele andere bewindslieden van de VVD ook voor enkele tienduizenden euro’s aandelen gekocht als oudejaarsvoorziening.

Share

Related Post

Close
Please support the site
By clicking any of these buttons you help our site to get better