Geert WildersPVV-frontman Geert Wilders heeft dé oplossing gevonden om terreur tegen te gaan. “We gaan terroristische aanslagen in Nederland gewoon verbieden”, aldus Wilders, “Als je er niets tegen doet, gaat het gewoon door en als we een verbod op terreur instellen, snappen die terroristen ook wel dat ze Nederland maar beter kunnen overslaan.”

Het verbod op terreur zou als het aan Geert Wilders ligt al na het zomerrecess moete ingaan. “Hoe sneller hoe beter, want die Moslimterroristen plegen tegenwoordig iedere dag wel een aanslag in ons land. Het moet gewoon verboden worden, dan luisteren ze wel.”

De achterban van de PVV ziet wel iets in het voorstel. “Het profeet heb serejeus goed gesproken en je ziet het weer: want alleen Geert heb weer oplossingen voor Holland.”, geeft Henk aan, waarbij zijn vrouw Ingrid knikkend instemd.

Foto (c) Metropolico.org

Share

Related Post

Leave a comment

Close
Please support the site
By clicking any of these buttons you help our site to get better