Mount RushmoreDe Amerikaanse president Donald Trump heeft aangekondigd de FBI opdracht te hebben gegeven de gang van zaken rond oud-president Abraham Lincoln te onderzoeken. “Iedereen focust zich nu wel op de Russische inmenging, maar dat is fake news. Laat ze een keer anderen uitpluizen!”, aldus Donald Trump op Twitter. In een vervolg-tweet geeft Trump aan dat Lincoln net als Hillary Clinton mogelijk vele duizenden emails zou hebben verwijderd en gebruik hebben gemaakt van een niet beveiligde prive-computer.

Op het antwoord dat er in de tijd van Abraham Lincoln nog geen computers en emails bestonden, reageerde Trump met een eenvoudig: ” Fake News! Libtards want to block investigations!”. Op een andere reactie dat Abraham Lincoln lid was van de Republikeinen gaf Trump aan de resultaten van dat onderzoek niet te erkennen: “People who think Abraham Lincoln was a Republican as indoctrinated by Russian commie trolls! Fake News!”

Share

Related Post

Close
Please support the site
By clicking any of these buttons you help our site to get better