AFCA Ajax ging donderdagavond in de play-offs tegen Rosenborg in de eigen Arena met 0-1 onderuit tegen het Noorse Rosenborg BK. De club verloor de wedstrijd door een domme spelfout van de Amsterdamse clubleiding.

Voorzitter Henrichs van Ajax gaf direct na het verlies een grote fout toe. “We hebben de afgelopen weken erg toegeleefd naar de wedstrijd. Rosenburg leek ons een eitje, maar toen de bus van de tegenstander aan kwam, bleek het de club uit Noorwegen te zijn. Afgelopen weken hebben we per ongeluk VV Rozenburg bestudeerd, de club uit Rozenburg, net onder Rotterdam. Dat bleek een misvatting: VV Rozenburg speelt derde klasse D, terwijl Rosenburg BK de afgelopen drie jaar landskampioen van Noorwegen blijkt te zijn. Daar hebben we ons gewoon in vergist. Klein foutje…”, aldus Henrichs.

Share

Related Post

Leave a comment

Close
Please support the site
By clicking any of these buttons you help our site to get better